guláš ... k rozčlenění

23.11.2008 15:36

 

CVIČIT S ČEKANKOU SE VYPLATÍ

Cviceni.org obchod
Sportovní oblečení pro všechny, na aerobic, volný čas, prádlo, těhotenské oblečení !!!

Možnost objednávky z aktuálních katalogů firmy Litex - u trenérky - dodání do 48 hodin !!!




CVIČIT S ČEKANKOU SE VYPLATÍ   p o č í t e j t e. . .

Z registrace pro Vás vyplývají i další výhody :

 Obrázky - Beze slov

1. jako registrovaná cvičenka budete moci využít - bezplatné vyšetření páteře a velkých kloubů + test na osteoporozu přístrojem OBERON- hodnota vyšetření - 250,-Kč

2. - možnost nákupu potravinových doplňků a buněčných harmonizérů - včetně všech vitamínů, kloubních výživ, spalovačů tuku, urychlovačů metabolizmu... pouze z přírodních zdrojů - žádná chemie -  S 10% tní SLEVOU.

3. dárkový poukaz v hodnotě 300,- na péči vizážistky - určení typu pleti,doporučení péče o pleť, speciální péče o ruce, líčení podle typu obličeje, kvality pokožky....prostě samé důležité a nezbytné informace, neboť jen málokdo dokáže sám zhodnotit své přednosti - rada jak zvýraznit, ale i nedostatky- rada jak zamaskovat....

4.Pro ty, kteří se "plácají" v různých dietách bez valného úspěchu - sleva na vypracování dietního programu přímo "na tělo" zohledňující nejen Vaši krevní skupinu, ale také vytipování Vašich potravinových alergenů, které způsobují přibírání a zpomalování metabolizmu....ve výši 50%/ - do celkového vypracování patří  1. diagnostika vnitřních orgánů a nalezení slabého místa - běžná cena 500,- - abychom dietou nezhoršili např. podrážděný žlučník.... 2. vytipování osobních alergenů- běžná cena 250,- - ty zhoršují imunitu a způsobují ukládání tuků 3. vytipování nevhodných potravin podle krevní skupiny + vypracování osobního dietního programu zohledňující výše uvedené nálezy, aby jste si dietou neubližili.         Běžná cena 350,-

Hodnota celkově - 1 100,-Kč pro registrované předplatitelky fitness kurzů - 550,-

5...a samozřejmě pravidelné informace - přímo do schránky- o všech plánovaných akcích - s přednostním právem zařazení do kurzu. Z připravovaných -  víkendové pohybové kurzy na horské chatě, kurz cvičení u moře, pravidelné půlroční kurzy...

SPOČÍTALI JSTE TO ??? Celkově můžete využít služeb v hodnotě 1 100,-Kč, takže máte cvičení vlastně  ZADARMO, nebo při absolvování pouze 1 - 2  kurzů můžete dokonce vydělat !!!

ROZPIS LEKCÍ PRO ZÁŘÍ 2008 - LEDEN 2009

 

pondělí
DYNAMICKÁ KALANETIKA + BALANTES
úterý
 POWER JOGA +  POSILOVACÍ AEROBIK
čtvrtek
POWERJOGA -sestavy +  SUPER BODY FORM kalaneticky - tvarování těla se zátěží
 Sestava kalanetiky ve třech dílech -3.
 
 MÍSTO A ČAS
naše cvičení se koná vždy v pondělí, úterý a čtvrtek v tělocvičně 1. ZŠ Ostrov v čase 19.00  -  20.30 hod. (2 lekce za sebou, 2x školní hodina) pod vedením Jany Čekanové (trenérka kulturistiky a fitness, Agua diplom IFFA, lektorka břišních tanců, II.stupeň Reiki)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACE K JEDNOTLIVÝM LEKCÍM

 
 REDUKČNÍ PONDĚLKY
1. LEKCE - O pohybu a jeho kladech i záporech DYNAMICKÁ KALANETIKA   +   STREČINK   -   modelingové cvičení
Kalanetika je účinným prostředkem k vylepšení postavy. Cvičení je zaměřeno na zanedbávané partie, kde cíleně volenými cviky ovlivníme vzhled postavy. Pohyby budou prováděny ve zkráceném rozsahu se zvýšeným počtem opakování a s následným protažením, aby nedocházelo ke zkracování svalů. Při cvičení se nedočkáte žádných poskoků ani prudkých pohybů, čímž se tato forma pohybu stává vhodnou i pro lidi s přetíženými klouby a nadváhou. Cvičením kalanetiky se dá významně ovlivnit vzhled jednotlivých partií, které se modelují a tvarují.
 
Zdravotní účinky : budou hlavně estetické, upraví se elasticita kůže - ta se bude maximálně prokrvovat, což bude mít kladný vliv na celulitidu, tvarovat se začnou problémové zóny, zpevní se svalstvo,"rozpustí" se tukové polštářky v procvičovaných partiích.
Co budete potřebovat ke cvičení kalanetiky?
sportovní oblečení, podložku na cvičení a samozřejmě pití, na nohy pružnou lehkou obuv. Po cvičení je vhodné provést masáž pokožky kartáčem - především v právě procvičených partiích.

2.LEKCE  -   DYNAMICKÝ BALANTES - svižná forma balančního cvičení na overbalech. Tento druh cvičení je naprosto jedinečný na posilování a vytváření malých, hloubkově uložených svalů pánevního dna a kolem páteře, které se v ostatních typech cvičení téměř nezapojují. Proto je toto cvičení vhodné pro lidi s bolestmi páteře a pro ženy s dispozicí k inkontinenci.

Zdravotní účinky - Rozloučíte se s bolestmi páteře, neboť se vám vlivem tohoto cvičení vytvoří podél páteře malé podpěrné "svalíky"-tak zvaný svalový krunýř. V pánevním dnu se Vám vytvoří malé svaly pánevního dna. Ty sice nejsou vidět, ale podílí se na správné funkci celého urogenitálního systému, jejichž vlivem se znatelně upravují problémy s únikem moči.Jistě příjemnější způsob než   televizí veřejně propagované  super pampers dámské  kalhotky - jak odstrašující.

Co budete k balantesu potřebovat ? - Legíny a tričko, podložku - např. karimatku a  balanční míček -overball. Vše bude možno zakoupit při registraci u trenérky. 

UNIVERZÁLNÍ  ÚTERKY

             Pozdrav slunci -cvičení             POWER JOGA  - charakteristika - zdravotní účinky
POWER JOGA  patří mezi nejlépe fungující cvičení, které může zvládnout opravdu každý, samozřejmě ve svém kloubním rozsahu, který se ovšem vlivem cvičení znatelně zvyšuje. Odstraňují se bolesti páteře, hlavy, rozvíjí se flexibilita, prohlubuje se dýchání, čímž dochází k lepšímu prokrvování všech orgánů. Tělo je příjemně protažené, unavené a přitom nabité zvýšenou energií, která vydrží ještě druhý den.  Také páteř  se Vám odvděčí - ručím Vám za to, že Vás záda již bolet nebudou - také jistě lepší než nepohodlný umělý - Kosmodisk.
 
Co budete ke cvičení power jogy potřebovat ?
Kvalitní podložku na cvičení - dlouhou alespoň 150 cm,  je vhodnější měkčí a nehrnoucí . Na sebe cokoli pohodlného, na nohy nepotřebujete vůbec nic, pokud rychle prochladnete - použijte ponožky s protiskluzem. Pro ty, kteří nemají ještě tak rozhýbané kyčelní klouby, je vhodné použít speciální bloky pro podepření kolen a pánve. Věřte, že na konci kurzu je již potřebovat nebudete.
 
2. LEKCE posilovací aerobik
 

Sestava kalanetiky ve třech dílech -1.

 Nejkomplexnější styl cvičení, kdy cvičíme s vlastní váhou těla na všechny tělní partie, takže během jedné lekce dojde k procvičení všech svalových skupin. Tato forma cvičení Vás udrží v dobré fyzické kondici, variabilita zajišťuje, že se během cvičení určitě nebudete nudit. Vzhledem k tomu, že 2/3 cviků budou prováděny na zemi, nedochází k  přetěžování kloubů a zvládnou jej i lidé s nadváhou - která se ovšem při cvičení začne pozvolna ztrácet.
Ke cvičení Vám bude stačit  cvičební úbor, podložka na zem a cca 1/2 l tekutin
 
TVAROVACÍ  ČTVRTKY
Léčivá gymnastika Shen Junru   1. LEKCE  -   POWER JOGA  dynamická forma hathajogy,  jogové sestavy
Dynamické cvičení budoucnosti. To nejlepší z hathajogy převedeno do "evropské podoby". Pocit po tomto cvičení je úplně jiný, než po cvičení v "tempu". Při cvičení objevíte a protáhnete svaly, které při normálním cvičení nepracují. Po lekci se Vám sníží hladina stresového hormonu kortisolu, starosti a stres se rozpustí. Během velmi krátké doby - lekce 45 minut - se fyzicky příjemně unavíte ale také protáhnete a zároveň se maximálně zrelaxujete, se všemi kladnými účinky, které relaxace může poskytnout .... jenže kdo by měl při dnešním uspěchaném životním stylu čas na pasivní relaxaci... možná ti moudřejší z nás!!!
 
A co budete ke cvičení potřebovat ?
podložku, raději delší, pití, pohodlný oděv, na nohy - nic.
Proč vaše cvičení nezabírá? 2. LEKCE - SUPER BODY FORM - tvarování problémových partií - kalaneticky
Zaměříme se na formování postavy v problémových oblastech bříška, boků a stehen, neboť zde je geneticky " podarovaná " zóna bohužel mnoha žen. Takto "obdarované" partie se opravdu špatně ovlivňují. Samotné cvičení je pouze procvičuje, ale netvaruje. Je nutné použít "FINTU"  a tou je cvičení přes odpor - ne Váš, ale posilovací gumičky  / tím zasáhneme hloubkově uložené svaly / dále kotníkové závaží, lahve naplněné vodou, overball...- tím vytvarujeme povrchové svaly. Uložený podkožní tuk se v porocvičované partii pod zátěží zpracovává jako "palivo" a tím se tyto partie nejen zpevňují, ale také tvarují. V tomto půlroce to pro zvýšení efektu zkusíme kalaneticky.
Zdravotní účinky:
zvyšuje se fyzička, posiluje srdce, zvyšuje kapacita plic, prokazatelně se zmenšují problémy s křečovými žilami. S mizícími tukovými polštářky se vyhlazuje celulitida. Při cvičení se zátěží je na kosti, klouby a vazy vyvíjen mnohem větší tlak než při běžném cvičení a ony na tuto zátěž reagují zpevněním - NEJLEPŠÍ PROVENCE OSTEOPOROZY  - test osteoporozy absolvujete při registraci zdarma. Je velmi důležité, abyste dodali do těla "stavební materiál" - vápník, hořčík, vitamin D a C. Vhodným preparátem je Osteo star - přímo pro sportující populaci.
Doporučuji včasnou registraci  aby Vámi vybraný kurz nebyl obsazen
Zaregistrovat se můžete
1. na telefonu 608 31 35 31
2. osobně na prodejně Baby Regent v Lidické ulici Ostrov
3. přes internetové stránky ? fitness-cekanka.webzdarma.cz (zde také najdete nejnovější aktuality ke cvičebním kurzům)
-